top of page
Namnlös design (1).png

Om oss

Snabbt, billigt & enkelt

Här kan du läsa mer om oss och vilka vi är. Vi tar en djupdykning i vårt koncept och besvarar vanliga frågor.

Vilka är vi?

Vi är KviQ, och vi har varit en del av telekomvärlden sedan 2022. Vår grundläggande filosofi är enkelhet, och det genomsyrar allt vi gör.

Med vår slogan "Snabbt, billigt & enkelt" sätter vi tonen för vad du kan förvänta dig när du väljer oss. Vårt mål är att göra det enkelt att vara vår kund. Vi vet att ditt liv redan är komplext nog, och vi vill att telekom ska vara det minsta av dina bekymmer.

Vi strävar ständigt efter att erbjuda marknadens lägsta priser, stabil uppkoppling, exceptionell kundservice och schysta villkor. Vi tror att dessa element är grundläggande för att skapa en positiv och pålitlig upplevelse för våra kunder.

Så, om du undrar vem vi är, är svaret enkelt: Vi är KviQ, din pålitliga partner för snabba, prisvärda och enkla telekomtjänster. Vi är här för att göra ditt liv lite enklare och din uppkoppling ännu bättre.

 

Välkommen till KviQ-familjen.

Våra tjänster

KviQ är mer än bara en mobiloperatör, vi erbjuder även bredband ....

Mobilt

Testa våra mobilabonnemang med blixtsnabb surf och stabil uppkoppling. Alltid fria samtal, sms & mms, från 149kr/mån.

Bredband

Testa vårt mobila bredband, alltid med 100mb/s. Börjar så lågt som 299kr/mån för 10 GB surf.

Ingen bindningstid

Vi vill att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Vi har därför ingen bindningstid på våra abonnemang när du beställer via hemsidan. 

Du kan läsa mer om våra regler och villkor här.

Varför KviQ?

Välkommen till KviQ, där vi sätter dig och din familj först. Vi har byggt vår verksamhet runt principerna om att erbjuda dig de bästa telekomtjänsterna med enkelhet, prisvärdhet och pålitlighet i åtanke.

När du väljer KviQ får du tillgång till en omfattande täckning som sträcker sig över 99,9% av landet. Det spelar ingen roll om du är i staden, på landsbygden eller någonstans däremellan - med oss är du alltid ansluten.

 

Vi tror på att du ska ha kontrollen över ditt telekomval. Därför har vi inga bindningstider. Du är fri att anpassa och ändra ditt abonnemang när det passar dig bäst.

 

Vi förstår vikten av att få mest värde för dina pengar. Med vår prisgaranti kan du vara säker på att du alltid får det bästa priset på marknaden.

 

Vår slogan säger allt. Vi erbjuder snabba och pålitliga tjänster till de bästa priserna, och vi gör det enkelt att hålla dig ansluten. Oavsett om du behöver mobilabonnemang eller bredband, täcker vi alla dina telekommunikationsbehov under ett tak.

 

Gå med oss och upplev skillnaden idag.

Läs mer om oss på kviq.sekviqnyheter.se.

 

Följ oss på sociala medier för de senaste uppdateringarna:

Facebook

Linkedin

Youtube

bottom of page